Nog maar twee weken!
4 juli 2015
Het gaat nu toch wel snel.
De vaccinaties zijn gehaald. Niet leuk, maar gelukkig was de prik snel weer vergeten.
Ook de visa zijn binnen; een niet onbelangrijk deel van de voorbereidingen!
En in de on-Nederlandse hitte zijn we nu bezig om ons lijstje af te werken van alles wat nog gekocht/ingepakt moet worden. De eerste reistas staat klaar en wordt langzaam voller en voller.
Het is nog niet 100% zeker dat we Noa's pleegmoeder gaan ontmoeten, maar Noa heeft toch maar al een zeer mooi symbolisch cadeau voor haar uitgekozen en wij hebben er een "touch of Holland" aan toegevoegd (zie foto).
Het afgelopen half jaar heeft Noa armbandjes gekocht om spullen te kunnen kopen voor het kindertehuis in Nanning. Deze week is het laatste armbandje afgeleverd en kan ze nu voor ongeveer 1500 yuan (ofwel ongeveer 220 euro).
Ook bracht de postbode deze week een mooi Chinees pakketje met alle reispapieren! Helaas zijn enkele binnenlandse vluchten op een ander tijdstip dan in eerste instantie gepland was. Hierdoor hebben we (in overleg met de rest van de reisgroep) een kleine wijziging in het programma laten doorvoeren zodat we meer tijd hebben om te panda's in Chengdu te bewonderen.

Het wordt vast een fantastische reis!